Andere

Andere Karten von der Niederlände.

Die nachstehend angegebenen Preise verstehen sich inklusive Mehrwertsteuer.

!
9789072930392
Gewicht: g

Basiskaart netwerk LF-routes NL

Nederland basiskaart netwerk LF-routes met knooppunten.
Scheur - en watervaste kaarten.

Op de Basiskaart is het complete netwerk van Landelijke Fietsroutes, ofwel LF-routes weergegeven. Dit netwerk beslaat zo’n 4.500 kilometer en is in twee richtingen bewegwijzerd. LF-routes voeren langs de mooiste plekjes van Nederland. De routes zijn vooral geschikt en bedoeld voor meerdaagse fietstochten. De laatste jaren zijn er veel wijzigingen in het netwerk ontstaan, maar met de nieuwe kaart beschikt u over de meeste actuele LF-routes.

Afwijken van de LF-route kan ook omdat de aansluitende regionale fietsroutenetwerken ofwel knooppuntnetwerken op de kaart staan. Het plannen van een eigen route of overstappen van het ene op het andere netwerk is zo heel eenvoudig.

Tien dubbelzijdig bedrukte vouwbladen van watervast, onscheurbaar materiaal bedekken heel Nederland (schaal 1:150.000). Een los boekje bevat de gebruiksaanwijzing en nuttige (adres) informatie.

De Basiskaart biedt een actuele, gebruiksvriendelijke en duurzame set kaarten voor iedereen die van tijd tot tijd eens een weekend- of vakantietocht op de fiets maakt.
Samengevat biedt de kaart:
• Alle Landelijke Fietsroutes (ruim 4.500 km)
• Knooppuntnetwerken
• Topografisch kaartbeeld schaal 1:150.000
• Scheur- en watervaste kaarten
978907293048
Gewicht: g

Fietsideeënkaart

Fietsideeënkaart van Nederland

De ideale voorbereiding op een fietsuitje, lang of kort, is de Fietsideeënkaart. Geen kaart om op te fietsen, maar een kaart die een actueel overzicht biedt van de vele recreatieve fietsmogelijkheden in ons land.

Op de kaart worden alle bewegwijzerde fietsrondritten, regionale knooppuntnetwerken en het netwerk van Landelijke Fietsroutes weergegeven. Om het plannen van een meerdaagse tocht te vergemakkelijken zijn locaties van bijzonder overnachtingsmogelijkheden, zoals trekkershutten en natuurkampeerterreinen, in het kaartbeeld opgenomen.

Op de achterzijde staan vele nuttige tips en praktische informatie voor het plannen van een dagtocht, fietsweekend of -vakantie. U vindt informatie over de diverse routes en knooppuntnetwerken in Nederland, maar ook over fietsvervoer- en verhuur. Daarnaast wordt een overzicht gegeven van aantrekkelijke overnachtingsmogelijkheden voor een fietsvakantie.

Voor de editie 2008 is uiteraard alle informatie geactualiseerd en verder aangevuld. Zo zijn alle knooppuntnetwerken dit jaar opgenomen op de overzichtskaart. Nieuw is de verdeling van informatie op de achterzijde naar dagtochten en meerdaagse tochten. Dit maakt het aanbod nog overzichtelijker.

F9474
Gewicht: g

Fietsroute-Netwerk Delta Nord und Süd (1:50.000)

Delta Nord und Süd 

2 Karten mit mehr als 350 landschaftlich besonders schöne und untereinander verbundene Radwanderwege, die auf dieser Karte farblich gekennzeichnet sind. Mit Tausenden Straßennamen und farblich abgesetzten Höhenabstufungen.

 

9789058814746
Gewicht: g

Friesland alle fietsroutes

Fietsgids Alle fietsroutes In de regio Friesland | Buijten

De serie Alle fietsroutes in de regio bestaat uit zeer informatieve fietsgidsen. Elk boekje is bijzonder vanwege het overzicht achterin van alle gepubliceerde fietsroutes van de regio.Bonusmateriaal bij de 25 mooiste knooppuntenfietsroutes in de regio die voorin uitgebreid worden beschreven. Bij elk van deze 25 routes vindt men info over bezienswaardigheden, horeca-adressen, kijkpunten, musea etc. langs de route. Een knooppuntenkaart met landschapsbeeld maakt de gids helemaal compleet.

 

9789058816955
Gewicht: g

Landelijke fietskaart

Landelijke Fietskaart - Dagtochten en trektochten (Met knooppunten) | Buijten en Schipperheijn
Alle bewegwijzerde fietstochten van heel Nederland voor het eerst gecombineerd met hoogte-informatie. Dubbelzijdig bedrukt om een extra grote schaal op een handzaam formaat te realiseren.

Overzichtskaart van alle LF-routes (landelijke fietsroutes), om dagtochten en trektochten in Nederland op uit te stippelen (de kaart is bijzonder geschikt om vooraf thuis een fietsvakantie te plannen)

Alle toeristiche informatie die men nodig heeft staat op de Landelijke Fietskaart. De kaart bevat zowel fietsrondritten en knooppuntroutes als nieuwe, onbewegwijzerde en avontuurlijke fietsroutes. Heel Nederland staat erop: goed leesbaar en toch gedetailleerd. Schaal 1:225.000.

9789058814661
Gewicht: g

Midden-Brabant alle fietsroutes

Alle fietsroutes in de regio Midden-Brabant - Buijten

Een bijzonder complete fietsgids voor tochten in de veelzijdige regio Midden-Brabant. 25 compleet uitgeschreven routes brengen je op de mooiste plekjes. Achterin vind je een compleet overzicht van alle gepubliceerde en te downloaden routes in de regio. Inclusief toeristische knooppuntenkaart.

Smulders1
Gewicht: g

Nederland Noord 1 - Sterkste Fietskaart

Sterkste fietskaart van Nederland Noord met veel knooppunten- waterproof
Kompleet netwerk van fietspaden - LAW-routes - register - met knooppuntroutes - campings.
Smulders2
Gewicht: g

Nederland Zuid 2 - Sterkste Fietskaart

Sterkste fietskaart van Nederland Zuid met veel knooppunten- waterproof
Kompleet netwerk van fietspaden - LAW-routes - register - met knooppuntroutes - Campings ....
9789072930460
Gewicht: g

Ronde van Nederland via LF-routes

Ronde van Nederland via LF-routes.
1300 km bewegwijzerde routes - met fietsknooppunten - adressen en achtergrondinfo.

Van Noordzeekust tot Achterhoek en van Groningse terpen tot Brabantse vennen. Karakteristieke dorpen en steden, duinen, dijken, bos, polders, rivieren, heide, heuvels; deze ronde voert er allemaal langs.

De route is twee richtingen bewegwijzerd. De 48 trajectkaarten beslaan een ruim gebied rond de route, met daarop de bekende fietsknooppunten en accomodatie. Zodat u ook de weg vindt van de route naar uw overnachtingsadressen