Nederlands

!
9789044737271
Gewicht: g

Chicago & Grote Meren

Merian Live Chicago En De Grote Meren
9789057677700
Gewicht: g

New York 100%

time to momo - New York

100% good time!

Bewonder het uitzicht vanaf het Empire State Building, ga shoppen op Fifth Avenue, rust even uit in Central Park, bezoek een voorstelling in het Apollo Theater en geniet op de Staten Island Ferry van de skyline.
9789018034320
Gewicht: g

New York Anwb Extra

New York city Anwb Extra

Met deze reisgids bent u incognito. Inhoudelijk is de reisgids gelijk aan de ANWB Extra New York. Dat betekent dat u de stad kunt verkennen aan de hand van 15 hoogtepunten. Natuurlijk is het Vrijheidsbeeld er daar één van, maar ook minder voor de hand liggende bezienswaardigheden buiten Manhattan komen aan bod. Voor hét New Yorker-gevoel fietst u over de Brooklyn Bridge. En als u dan op zondagmiddag picknickt in Central Park zit, bent u écht incognito als New Yorker. De ANWB Extra City New York ziet eruit als een hip notitieboekje met een harde kaft en een elastische sluitband, met achterin 22 notitiepagina's - ideaal voor het bijhouden van een reisdagboekje. Inclusief uitneembare kaart.

9789018031923
Gewicht: g

New York ANWB Navigator

New York Navigator

Ooit geweten dat; het Ierse landschap uit wel veertig tinten groen bestaat? Golf niet in Engeland, maar in Schotland is ontstaan? Gepensioneerde Duitsers tot de meest welvarende mensen van Europa behoren? Manhattan in de 16e eeuw een fraai natuurgebied was, bevolkt door Indianen en dieren? De Toren van Pisa scheef is gebouwd? Nergens in Europa goedkoper een auto kan worden gehuurd dan in Portugal? Er in Londen meer dan 270 nationaliteiten leven? Tot 1539 Provençaals een officiële taal was in het Franse Provence? Een echte Romaan nooit cappuccino na de lunch zal nemen? Dit en nog heel veel meer is te vinden in de reisgidsenserie ANWB Navigator.

ANWB Navigator combineert een glossy uitstraling met een grote toegankelijkheid. In deze uitgebreide reisgids kan men zowel lekker lezen en bladeren als snel relevante informatie vinden. Naast traditionele onderwerpen als geschiedenis en bezienswaardigheden biedt ANWB Navigator nog veel meer. Bijvoorbeeld informatie over shoppen, hoe het openbaar vervoer werkt, foto’s van restaurants en hotels, locatiekaartjes per hoofdstuk en leuke artikelen over ’het leven in…’.

Plastic tabs zorgen voor groot gebruiksgemak. De verschillende hoofdstukken, zoals bijvoorbeeld ‘wat te zien’, ‘eten & slapen’, ‘onderweg ’en ‘wat te doen’ beginnen ieder bij een gekleurde tab.

Aantal blz.: 366
Formaat: 14cm x 23 cm

9789047518303
Gewicht: g

New York Capitool

New York Capitool Reisgids

New York is een stad met meer dan 9 miljoen inwoners en een totale oppervlakte van 780 km2. De staat waar de stad in ligt, heet ook New York. De hoofdstad van de staat New York is het 251 km noordelijker gelegen Albany. New York is een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan de historische steden Boston en Philadelphia en aan de Niagara-watervallen.

448 pag.
gebonden, geheel in kleur op luxe papier
meer dan 1.200 kleurenillustraties

9789021548722
Gewicht: g

New York NGS

New York

Deze exclusieve reisgids - met sublieme fotografie - neemt u mee naar de bekende en minder bekende bezienswaardigheden. De selectie is uniek en biedt u de kans om het land te bereizen zoals dat nog nooit met een reisgids mogelijk was.

* Met uitgebreide plaatsbeschrijvingen en diepgaande achtergrondinformatie.
* Speciale reportages over geschiedenis, cultuur en hedendaags leven.
* Prachtige kleurenfoto's, gedetailleerde plattegronden, tekeningen en dwarsdoorsneden.
* Uitgebreide praktische informatie, adressen van hotels, restaurants, winkels.
* Uitgezette wandelingen en autotochten

9789021552002
Gewicht: g

New York Wat & Hoe Select

New York select

Wat & Hoe Select, een inspirerende reisgids voor een kleine prijs. De Select-gids geeft op een korte en duidelijke manier de belangrijkste informatie over een bestemming. Verder vind je in de gids een selectie van de leukste plekjes die je in ieder geval niet mag missen. Alle informatie wordt ondersteund door mooie en kleurrijke foto's. Je krijgt zin om weg te gaan!

De gids is zeer hanteerbaar. Door het kleine formaat en de ringband, kun je hem vasthouden in één hand. Aan het omslag zitten ook nog eens handige uitvouwbare plattegronden. Zo heb je alles in bij de hand!

New York, New York! De skyline van wolkenkrabbers en het Vrijheidsbeeld. Het geluid van jankende sirenes en de gele taxi’s.

Mensenmassa’s rond Broadway en mannen strak in het pak in Wall Street. Als je door de Avenues loopt voel je de energie van the city that never sleeps. Bezoek de beste musea ter wereld, neus rond in dat aparte platenhandeltje en zie de wereld aan je voorbijtrekken: the Big Apple verveelt nooit!

9789038916699
Gewicht: g

USA en Canada Camperreizen Elmar

Camperreizen USA en Canada

Camperreizen USA & Canada

Geheel en al bijgewerkte editie voor de reiziger die ouderwets op reis wil met een gids boordevol praktische informatie en achtergrondverhalen. Degelijk en met vuur en passie geschreven.

Pers
De reiziger die ter plaatse voor verrassingen komt te staan heeft het handboek vooraf niet goed gelezen! Het is niet alleen een ‘technisch’ boek, toeristische informatie geeft het ook volop. Een absolute aanrader voor iedereen die plannen heeft de oceaan over te steken. [Kampeerauto}

352 pagina's
12.5 x 21 cm
paperback geïllustreerd in kleur

9789066551947
Gewicht: g

West-Amerika's Nationale Parken

Nationale Parken West-Amerika Insight Guide (Nederlandse editie)
Nationale Parken West-Amerika Insight Guide (Nederlandse editie)
Deze nederlandstalige Insight Guide is niet alleen een reisgids; het is tevens een leuk boek om in weg te dromen en is ook voor thuisblijvers interessante lectuur, geschreven door een team van auteurs van wie de meeste zelf woonachtig zijn in het land waarover de gids handelt. Uitvoerige geschiedschrijving en hedendaagse journalistiek, geillustreerd met sublieme foto's, informatie over vervoer, accommodatie, restaurants, reisbenodigdheden, toeristische tips, uitgaan, sport, enkele nuttige adressen en talloze andere wetenswaardigheden.