Nederlands

!
9789044733303
Weight: g

Bangkok Merian Live

Reisgids Merian Live Bangkok | Deltas
Reisgids Bangkok klein en handzaam : Merian live! Bangkok ontdekken en beleven, een handzame reisgezel, met actuele informatie over bezienswaardigheden, cafe's, hotels, de lokale keuken, winkelen en uitgaan. Aandacht voor het strand, excursies, bezienswaardigheden, eten, drinken, uitgangsleven, overnachten, wandelingen.
9789059473980
Weight: g

Betoverend Thailand

Betoverend Thailand
 - Fotoboek by
Dankzij de exotische mix van blinkende tempels, intrigerende festivals, tropische eilanden en een gastvrije bevolking is Thailand uitgegroeid tot een van de meest geliefde reisbestemmingen ter wereld. Het land heeft een geheel eigen cultuur, waarin oude tradities heel gemakkelijk worden opgenomen in een welvarende en progressieve samenleving. Dit boek is een levendige en kleurrijke kennismaking met alle belangrijke toeristische gebieden en bezienswaardigheden die het land rijk is.
9789044708974
Weight: g

Phuket Merian Live

Merian Live reisgids Phuket
Handige en overzichtelijke, kleine reisgids voor een eerste kennismaking met het eiland. Voor- en achterin uitklapbare kaart. Aandacht voor o.a. taal, festivals en eten en drinken. Prettig formaat en toch met veel foto’s.
9789024359400
Weight: g

Thailand (Deltas Merian Live)

Thailand

De beste adressen voor hotels en ander logies, restaurants, cafés en bars.

Hoogtepunten in Thailand die geen enkele bezoeker mag missen.

De mooiste uitstappen en wandelingen.

Met handige routebeschrijving.

Thailand van A tot Z.

Klimaattabel.

120 blz.

9789025732639
Weight: g

Thailand (Domenicus)

Thailand 

Thailand is al jarenlang een van de populairste vakantiebestemmingen van Zuidoost-Azië. En terecht, want het land heeft veel te bieden: unieke historische overblijfselen, een fascinerende boeddhistische cultuur, kleurrijke bergbewoners, fraaie nationale parken en met palmen omzoomde stranden. Voeg daarbij de goede en betaalbare accommodatie, het uitstekende vervoer en niet te vergeten het aangename klimaat, en het beeld is compleet.

De meeste bezoekers beginnen hun reis in Bangkok; na een verkenning van de hoofdstad kunt u een bezoek brengen aan de drijvende markt van Damnoen Saduak en Kanchanaburi, vooral bekend vanwege de Birma-spoorweg. Ayutthaya en Sukhotai behoren tot de beste getuigen van het glorieuze verleden van Siam. Chiang Mai in het noorden is de rustiger tegenhanger van Bangkok en een goede basis voor trektochten naar de heuvelstammen en de beruchte Gouden Driehoek. Ook het avontuurlijke noorden en het ontspannen zuiden zijn een bezoek waard.

Al deze aspecten van Thailand komen uitgebreid in deze reisgids aan bod. Betrouwbare praktische informatie, mooie foto's en duidelijke kaarten completeren het geheel.

• Unieke historische overblijfselen, fascinerende boeddhistische cultuur, kleurrijke bergbewoners, fraaie nationale parken en palmstranden.

• Bangkok, drijvende markten, trektochten naar de hilltribes en de beruchte Gouden Driehoek.

• Betaalbare accommodaties, uitstekend vervoer en het aangename klimaat maken Thailand een ideale vakantiebestemming.

272 blz., 13,5 x 22 cm, Paperback

9789021520179
Weight: g

Thailand (Kosmos Wat & Hoe)

Thailand

Wat & Hoe maakt reizen tot een plezier!

* Inspirerende achtergrondartikelen om in de stemming te komen

* Uitgebreide informatie over de bezienswaardigheden

* Allerlei tips om de massa voor te blijven

* Makkelijk te volgen tochten met gedetailleerde kaarten

* Selectie van de beste restaurants, eetcafés en hotels. Winkelen, entertainment en uitgaan

* Duidelijke kaarten bieden een totaaloverzicht van de bestemming

9789038916194
Weight: g

Thailand Cultuur Bewust

Reisgids Cultuur Bewust Thailand | Elmar
De Cultuur Bewust! gids geeft een overzicht van de belangrijkste culturele informatie van een land, bedoeld voor toeristen en zakenlieden. Afwijkend van de gebruikelijke reisgidsen wordt in deze reeks compacte boeken de lezer bijgespijkerd over omgangsvormen, normen en waarden, hoe zich te gedragen en wat verwacht mag worden op zakelijk en sociaal gebied. Het zijn beknopte, zakformaatgidsen met interessante wetenswaardigheden over het dagelijks leven.
9789066551930
Weight: g

Thailand Insight Guide

Thailand Insight Guide Nederlandse editie

De glinsterende mozaïeken van de Tempel van de Smaragden Boeddha in Bangkok weerspiegelen de vele facetten van Thailand. Het land kan immers bogen op een gastvrije bevolking, overweldigend natuurschoon en een rijke cultuur die tot uiting komt in de architectuur en kunst.De auteurs en fotografen laten u op de bekende, onovertroffen en veelvuldig bekroonde Insight Guide-wijze in woord en beeld kennismaken met dit oude koninkrijk. De boeiende geschiedenis en cultuur van de bevolking, de dichtbeboste bergstreken, witte zandstranden aan azuurblauwe zeeën, eeuwenoude monumenten en tapijten van groene rijstvelden; het komt allemaal aan bod. Van de hoofdstad Bangkok naar het Khoratplateau, en van Phuket naar de Nanvallei. Behalve al dit moois wacht de reiziger bovenal de glimlach van de mensen, die nog lang in de herinnering zal blijven. Deze hoofdstukken worden afgewisseld met thema- en wetenswaardpagina's over onder andere 'Beelden van de Boeddha', 'De Bergvolken', Vollemaansfeesten', 'De wereld onder water' en 'Tempelkunst en Architectuur'. De gedetailleerde kaarten en prachtige kleurenfoto's maken deze gids compleet.In het gedeelte 'Reisinformatie' vindt u alles over vervoer, accommodatie, restaurants, reisbenodigdheden, noodgevallen, gezondheid, toeristische tips, uitgaan, klimaat, winkelen, nuttige adressen en talloze andere wetenswaardigheden. Insight Guide Thailand is hierdoor niet alleen een bron van informatie en inspiratie maar ook een bijzonder praktische reisgids.
9789081917704
Weight: g

Thailand Travelkids

TravelKids Thailand

het leukste reisboek over Thailand voor kinderen ... en waar volwassenen jaloers op zijn!
Het leukste reisboek voor kinderen over Thailand en waar volwassenen jaloers op zijn!<br/>Alles wat je over Thailand wilt weten en meer! 200 Pagina's vol nuttige informatie en leuke weetjes, kleurenfoto's, tekeningen en doe- en verzameldingen! Hier lees je alles over het land van de Glimlach, de mensen en de cultuur. Niet alleen de hoogtepunten, maar vooral de dagelijkse dingen die anderen over het hoofd zien, maar die je wel overal tegenkomt. Zo lees je bijvoorbeeld hoe je offert in een tempel, waar de spuit op de wc voor is en hoe Thaise cijfers er uit zien.<br/>In TravelKids Thailand kun je ook alles opschrijven wat je beleeft en tegenkomt onderweg. Je kunt tekeningen maken, dingen verzamelen en zelfs een gesprekje aanknopen met nieuwe Thaise vriendjes met behulp van voorbeeldzinnetjes in het Thais, Nederlands en Engels. Zo wordt het ook nog je eigen reisverslag! <br/>TravelKids Thailand heeft een unieke layout en kan tegen een stootje. Alle hoofdstukken zijn kleurrijk en geschikt om afzonderlijk te lezen. Kortom, het perfecte reisboek voor kinderen, maar pas op: Het is zo leuk dat volwassenen het stiekem ook willen lezen!