Nederlands

Hieronder vindt u de lijst van de reisgidsen, die we van Groot Brittannië in het Nederlands beschikbaar hebben.

Ze werden gerangschikt op uitgever.
De hieronder opgegeven prijzen zijn inclusief BTW.
!
9789057677649
Gewicht: g

Londen 100%

time to momo - Londen

100% good time!

Kijk moderne kunst in Tate Modern, geniet van een afternoon tea bij de Ritz, ga de leukste markten af, ontdek opkomende ontwerpers in de East End en wandel langs de Thames.
london weekendje weg
Gewicht: g

Londen Spectrum Weekendje weg

London

. Wandelingen langs alle musea, monumenten en bezienswaardigheden in Londen, hoofdstad van de avant­garde, met voor elk tochtje een mini plattegrond.

. 300 adressen met toelichting: winkels, restaurants, hotels, markten, pubs, antiquairs, warenhuizen, parken, clubs, theaters, discotheken...

. 16 bladzijden met praktische informatie om uw verblijf voor te bereiden en tot een succes te maken.

. 350 afbeeldingen en kleurenfoto's

 

Aantal blz.: 142
Formaat: 10,5 cm x 19 cm

Taal: Nederlands

 

9789018036805
Gewicht: g

Schotland ontdekken Anwb

Schotland ontdekken - reisgids 

'Ontdek Schotland' is een nieuwe reisgids in een nieuwe serie van de ANWB reisgidsen. Deze reisgids is prima geschikt voor iedereen die zelf Schotland wil gaan ontdekken. U vindt in deze reisgids allerlei tips over bezienswaardigheden, excursies, wandelingen, restaurants enz. De ANWB Reisgids Ontdek Schotland is als volgt ingedeeld:
* In Vogelvlucht: een korte beschrijving van het gebied per regio.
* Whiskey, Kilt en Doedelzak: een korte beschrijving van de kenmerken van Schotland
* Favorieten: in het kort: de favorieten van de auteur
* Reisinformatie, adressen, websites
* Kennismaking, feiten en cijfers, achtergronden
* Onderweg in Schotland: Edinburg; Glasgow; Het Zuid-Schotse heuvelland; In de Central Highlands; Fife en het noordoosten; Western highlands en isle of Skye; Norhtwestern Highlands; Great Glen en Loch Lomond.

In een apart overzicht, 'Op Ontdekkingsreis', worden de Highlights van Schotland beschreven en er is een apart overzicht van alle kaarten en plattegronden in deze reisgids. Achterin de ANWB Reisgids Ontdek Schotland is een aparte uitneembare kaart ingevoegd.

9789018033996
Gewicht: g

Schotland ANWB Actief

Schotland aktief

Dé reisgids Schotland voor de actieve vakantieganger. Met dagtochten, wandelingen, en fietsroutes. Schotland kent zeer sterk van elkaar verschillende landschappen en vele pittoreske dorpen, stadjes en kasteel- en kloosterruïnes. Deze reisgids Schotland is bedoeld voor reizigers die ter plekke een aantal dagtochten willen maken om de omgeving te verkennen. Dit kan met deze gids per fiets, te voet of met de auto. De reisgids Schotland begint met plaatsbeschrijvingen van alle plaatsen in het gebied die de moeite waard zijn. Vervolgens komen de dagtochten aan bod. De tochten zijn voorzien van een kaartje met de lengte, duur, moeilijkheidsgraad en horecavoorzieningen. Bovendien kunnen van alle wandelingen de GPS-tracks worden gedownload.