Hoe kan in betalen ?

Over overschrijvingen vanuit binnen- en buitenland.
U kan op deze site betalen met Visa of Mastercard, maar hieronder zijn nog enkele mogelijkheden:

Woon je in het buitenland en wil je vooraf betalen (nadat je van ons de bevestiging heb gekregen dat de producten beschikbaar zijn) of heb je de levering goed ontvangen en wil je de goederen behouden, dan moet je het verschuldigde bedrag overschrijven op onze rekening.

Bij elke levering zijn de richtlijnen, voor het overschrijven van de verschuldigde som, toegevoegd, maar voor alle duidelijkheid geef ik hier nogmaals de mogelijkheden:

1. NORMAAL: Je kan betalen via een normale overschrijving op rekening van:

Rekening nummer: 737-0129682-36

Bank : KBC

Adres bank voor betalingen buiten België:

Kortrijksesteenweg 396

B - 9000 Gent

Begunstigde: Atlaz Webservices bvba

Heidestraat 38
B – 1742 St. Katherina Lombeek

Let op: woont u in een ander land dan België dan rekenen de banken vrij hoge kosten aan. Deze kosten vallen integraal ten uwen laste.


2. IBAN: Woon je in een ander land dan België, maar binnen de Europese unie dan kan je toch kosteloos betalen door gebruik te maken van IBAN.

Afspraken tussen de verscheidene landen van de Europese Unie bepalen immers dat de banken geen extra kosten mogen aanrekenen indien de klant overschrijvingen doet door middel van IBAN.

Elke rekeninghouder bezit nu ook een IBAN-code. Dit is de code van zijn bankrekening bij een bepaalde bank. Samen met de bankcode (BIC) kan op deze wijze de overdracht van sommen automatisch gebeuren. Voor verdere informatie over IBAN: raadpleeg uw bank.

De meeste banken ondersteunen nu ook IBAN indien u elektronisch bankiert. Kijk in uw bankprogramma naar IBAN.

Betalen met met IBAN:

IBAN code: BE46 7370 1296 8236

BIC (bankcode): KREDBEBB

Het mag, maar is niet noodzakelijk om nog de naam en het adres van de begunstigde of zijn bank te vermelden, indien u voor deze betaalmethode kiest. IBAN en BIC zijn voldoende.

Weet u niet zeker hoe u via IBAN kan betalen: raadpleeg dan uw bank.