9789020993912

Trotter

Trotter reisgidsen

Trotter is een originele serie reisgidsen met een eigen mening en persoonlijkheid. Trotter houdt geen clichés in stand, maar biedt de individuele reiziger een persoonlijke visie. De traditionele trekpleisters worden verfrissend beschreven en ongekende schatten worden geopenbaard. De selectie van hotels en restaurants is uniek en de hoeveelheid praktische informatie overvloedig.

Naast algemene informatie over het land (waaronder geografie, bevolking, klimaat, politiek, godsdienst, geschiedenis en economie) is Trotter een onuitputtelijke bron van handige weetjes over gastronomie, drank, dans en muziek, gebruiken en savoir-vivre, taal en woordenschat, mensenrechten, literatuur, fooien, veiligheid, openingstijden en nog veel meer.

Bovendien is Trotter, dankzij de talloze tips, de ideale gids om ter plaatse te gebruiken: Waar vind je onderweg een passend hotel of restaurant? Welke bus moet je nemen? Welk dorpje mag je zeker niet missen? Welke bezienswaardigheid kun je beter links laten liggen?

Kortom een praktische en uitvoerige gids die de platgetreden paden verlaat en een boeiende reisgezel is. Trotter komt tot stand in samenwerking met de Guide du Routard, de beroemde Franse Reisgidsenreeks die nu al meer dan 30 jaar bestaat en nog altijd met groeiend succes.

Trotter werd meermaals bekroond, o.m. als beste reisgidsenserie door het magazine 'Reizen' van de ANWB en als beste Nederlandstalige reisgidsenserie voor buitenlandse bestemmingen door de Nederlandse Consumentenbond. Trotter is een uitgave van uitgeverij Lannoo en telt momenteel 67 bestemmingen.

Taal: Nederlands