Nederlands

Hieronder vindt u de lijst van de reisgidsen, die we van Oostenrijk in het Nederlands beschikbaar hebben.

Ze werden gerangschikt op uitgever.
De hieronder opgegeven prijzen zijn inclusief BTW.
!
9789044701470
Gewicht: g

Salzburg Merian live

Salzburg en omgeving

Handige en overzichtelijke, kleine reisgids voor een eerste kennismaking met het land. Voor- en achterin uitklapbare kaart. Aandacht voor o.a. taal, festivals en eten en drinken. Prettig formaat en toch met veel foto’s. Nederlands

ISBN 90-18-01622-5
Gewicht: g

ANWB Gouden Serie Tirol - Vorarlberg

Tirol - Vorarlberg

Tirol, het 'land im Gebirge', staat bij alle bergliefhebbers hoog aangeschreven. Ook moet je gedwaald hebben door de grillige bergmassa's van de Alpen met hun prachtige dalen, almen bezaaid met voorjaarsbloemen, heldere meren en klaterende bergstromen, of in de stille wereld van het Karwendel, met diepe kloven tussen steile kalkwanden. Het dal van de Inn, met het keizerlijke Innsbruck, vertakt zich in zijdalen als Zillertal, Oetztal en Pitztal, die doodlopen op indruk­wekkende gletsjers. Achter de Arlbergpas schuilt Vorarlberg, landschappelijk en cultureel ingesloten tussen Tirol en Zwitserland. In dit sfeervolle stuk van de Alpen ligt het middeleeuwse Feldkirch en de gastvrije hoofdstad Bregenz aan de grote Bodensee. Dichtbij liggen het weidse Bregenzerwald, het befaamde lech en de imposante bergmassieven van het Montafon, de Rätikon en Silvretta.

 

De auteurs Roswitha van Maarle en Maarten Mandos zijn biologen en fervente reizigers. Zij bogen op jarenlange ervaring bij het beschrijven van landschap en natuur, steden en cultuur. Maarten Mandos heeft tijdens zijn reizen zijn schildersset altijd bij zich. De aquarellen in deze gids zijn door hem gemaakt.

 

ANWB Gouden Serie zijn algemene reisgidsen met een schat aan informatie en ideaal geschikt voor het plannen van uitstappen. Bovendien bevatten zij heel wat wandelsuggesties met aanduiding van tijdsduur en moeilijkheidsgraad.

 

Een greep uit de inhoud:

Alpbachtal, Dieleutasch, Ehrwald, Feldkirch, Hall, Innsbruck, Karwendel, Mieminger Plateau, Rattenberg, Schwarzenberg, Stams, Tiroler Lechtal

 

Blz: 336
Formaat: 10,5 cm x 21 cm
Illustraties: kleurenfoto's, tekeningen en kaarten.

9789020982022
Gewicht: g

Oostenrijk en Wenen Trotter

Oostenrijk en Wenen

Trotter is een ideale reisgids:

- voor alle individuele reizigers, jong of ervaren, die op een persoonlijke manier willen reizen.

- voor reizigers die houden van een pak betrouwbare informatie en een kritische noot.

- voor reizigers die niet alleen geïnteresseerd zijn in traditionele bezienswaardigheden, maar ook in de complete cultuur van een land of streek.

- voor wie lekker eten en heerlijk logeren belangrijk zijn, dankzij nauwgezette selectie van hotels en restaurants in alle prijsklassen.

Buiten enkele stadsplannen bevat dit boek geen illustraties, maar het is dan ook meer een naslagwerk boordevol nuttige tips en adressen, met informatie of iets dat je zeker moet gezien hebben en ook beter overslaat, want ook kritiek sparen ze niet.

Aantal blz.:  408
Formaat: 11,5 cm x 20 cm
Illustraties: geen

9789057675140
Gewicht: g

Wenen 100%

100% Wenen

Incl. uitneembare plattegrond

Incl. stadswandelingen

 

Of je nu gaat voor sightseeing, shoppen, culinair genieten of avon­tuur; met deze gids op zak ontdek je WENEN in no-time. De leukste bezienswaardigheden, musea, parken, restaurants, cafés en winkels zijn overzichtelijk gerangschikt per stadsdeel. Zes wandelingen leiden je overdag langs ALLE MOOIE PLEKKEN. Voor 's avonds zijn er uitgaanstips voor iedereen en comfortabele hotels voor elk budget. De DUIDELIJKE PLATTEGRONDEN laten je zien waar je bent en waar je naartoe moet. 100% WENEN, VOOR WIE NIETS WIL MISSEN!

 

SFEER PROEVEN IN HET HIPPE MUSEUMSQUARTIER + EEN GEBAKJE ETEN IN HET PALMENHAUS + WINKELEN OP DE KOHLMARKT + WIJN PROEVEN BIJ EEN 'HEURIGER' IN GRINZING + HET PALEIS VAN SISSI BEZOEKEN + LEKKER ETEN OP DE NASCHMARKT

 

9789041033598
Gewicht: g

Wenen capitool

Wenen

Deze reisgids zal u helpen uw verblijf in Wenen met zo min mogelijk praktische problemen zo aangenaam mogelijk maken. Het eerste deel, Inleiding op Wenen, beschrijft de geografische ligging en plaatst het moderne Wenen in zijn historische context. Wenen in bet kort is een overzicht van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Gede­tailleerde informatie vindt u in Wenen van buurt tot buurt. Daar wor­den alle bezienswaardigheden uitgebreid beschreven. Ook zijn dagtochten, een boottocht en wandelingen opgenomen Zorgvuldig nagetrokken  tips voor hotels, winkels en mark­ ten, restaurants en cafés, sport en vertier vindt u in Tips voor de reiziger, en Wegwijs in Wenen adviseert u over alles van het maken van een tele­foontje tot het gebruik van het open baar vervoer in Wenen en omgeving.

 

Dit boek bevat verder:

  • meer dan 800 foto's, illustraties en kaarten
  • opengewerkte tekeningen en plattegronden van de belangrijkste bezienswaardigheden
  • driedimensionale beelden van historische wijken
  • restaurants, accomodatie en vervoer

 

Aantal blz.: 288

Formaat: 13 cm x 22 cm

9024353971
Gewicht: g

Wenen Deltas

Wenen

winkelen. uitgaansleven. eten. drinken. overnachten . wandelingen. excursies. bezienswaardigheden

 

Aantal blz.: 120
Formaat: 11cm x 19cm

9789047505488
Gewicht: g

Wenen Marco Polo

Wenen

Stadgids van Wenen met interessante tips en kaart van het metro netwerk.
Zimmer Frei
Gewicht: g

Zimmer Frei - Voordelig naar Duitsland en Oostenrijk

Zimmer Frei - Voordelig naar Duitsland en Oostenrijk
3.500 gastvrije pensions, hotelletjes, particuliere adressen en vakantiewoningen

Duitsland en Oostenrijk staan bekend om hun betaalbare gastvrijheid. Deze vernieuwde editie van ZIMMER FREI bevat een selectie van duizenden adressen met een gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Deze gids leidt u naar rustige dorpjes niet ver van de Autobahnen {handig op doorreis} maar ook naar meer toeristische plaatsen in de bekende vakantiegebieden. Alle delen van beide landen zijn daarbij goed vertegenwoordigd. Het accent ligt op gastvrije adressen die rond de € 20 per persoon per nacht een nette kamer met een goed ontbijt aanbieden. Wie nog meer vrijheid wil vindt in deze gids zo'n 700 voordelige vakantiewoningen.

 

Aantal blz.: 216

Formaat: 21 cm x 15 cm