European Railway Atlas (enthusiast edition)

9781916121294
g
    Levertijd:2-4 dagen
Bestel
  • Beschrijving

European Railway Atlas (enthusiast edition) | Mike Ball

Uitgebreide uitgave die nog een stukje verder gaat dan de standaard versie. Zo heeft deze maar liefst 23.000 locaties opgenomen en zijn ook alle transportlijnen en historische lijnen hierin opgenomen.

Zouden de ware trein-enthousiasten het hebben laten afweten de voorbije maanden? Met deze uitgave rijk aan kaartmateriaal en andere info kunnen ze zich alvast voorbereiden om Europa treingewijs te verkennen. Vandaag is het nog even afwachten of dit met de vinger op de kaart zal zijn of in een echte trein die door landschappen dendert.

Anders dan in de toeristische editie is er hier ook aandacht voor spoortransport voor goederen. Een ware liefhebber wil immers geen enkel spoor missen, ook al kan hij / zij er zelf geen gebruik kan van maken? Historische spoorlijnen, die alleen nog voor toeristische uitbating gebruikt worden krijgen eveneens een plaatsje in deze spoor-rijke uitgave.

Laat ons, het klimaat ter wille, weer de trein en het spoor omarmen, of je nu als toerist op stap bent of als treinfanaat.

!